Wonen

Mijn nieuwe huis bijna gereed

Je ontvangt van ons een bericht op welke datum de oplevering en sleuteloverdracht plaats vindt. We proberen dit zo snel mogelijk door te geven.

Wat moet je voor de oplevering nog regelen?

  • Laat voor de geplande oplevering de verzekering van jouw huis ingaan.
  • Vraag tijdig het gas en de elektra aan. De EAN codes voor het aansluiten ontvang je van ons op het moment dat je de opleverdatum doorkrijgt.
  • Alle facturen moeten voor oplevering betaald zijn.

De oplevering vindt plaats in twee momenten: de voorschouw en de oplevering. Tijdens de voorschouw lopen we jouw woning door en noteren we eventuele aandachtspunten en bemerkingen. We proberen deze punten voor de oplevering te herstellen.

Tijdens de oplevering lopen we nogmaals een ronde. Geconstateerde punten worden genoteerd op de opleveringsverklaring. Samen tekenen we de opleveringsverklaring, hiermee aanvaard jij jouw woning. Op dat moment krijg je de sleutels van jouw woning en een usb-stick met daarop alle opleverdocumenten zoals garantieverklaringen en een gebruikershandleiding.

 

Na de oplevering

Na de oplevering gaan we voor je aan de slag om de gemelde opleverpunten zo snel mogelijk op te lossen. Als alles gereed is, komt de uitvoerder langs om goedkeuring te krijgen voor de afgehandelde opleverpunten.

Mochten er na de oplevering nog opmerkingen zijn, kun je terecht bij ons team kopersbegeleiding.

Drie maanden na oplevering wordt het project overgedragen aan ons service team. Je kunt bij hen terecht voor later geconstateerde punten via (link site) of stuur een mail naar service@bots.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.