Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een veel gehoorde term. MVO gaat om het vinden van een balans tussen sociale, ecologische en economische kanten van ondernemen en het minimaliseren van negatieve duurzaamheidseffecten van de onderneming op de samenleving. Een hele mond vol, maar wat wordt ermee bedoeld?

Wat houdt het voor ons in?

Samen een betere wereld creëren voor onze kinderen en kleinkinderen. Ons product moet verantwoord zijn, maar ook onze bedrijfsvoering. Dit doen we op verschillende manieren:

  • We ontwikkelen duurzame producten en richten ons op houtskeletbouw.
  • Ons afval wordt gescheiden afgevoerd.
  • We werken zoveel mogelijk papierloos en gaan steeds verder in de digitalisering.
  • Door de zonnepanelen op onze bedrijfshal zijn we zelfvoorzienend qua energie.
  • Het kantoorpand is voorzien van een sedumdak.
  • We hebben ledverlichting.
  • De meest recente bedrijfshal is gasloos.
  • De uitbreiding van het kantoor is gemaakt met restmaterialen.
MVO

We willen iets terug doen voor de samenleving

Martien Bots is een van de oprichters van Energyport Peelland en nog altijd zet hij zich hier dagelijks voor in. Energyport Peelland is een coöperatie welke als doelstelling heeft om regio De Peel omstreeks het jaar 2040 energieneutraal te maken. Hoe ze dit willen bereiken kun je zien op:

www.energyportpeelland.nl

We dragen het KWF een bijzonder warm hart toe. Wij zijn al jaren zakelijk partner van hen. Een bewuste keuze doordat naasten in het bedrijf en in de familie hiermee in aanraking zijn geweest. Het is ook volksziekte 1 en kan alleen met grootschalige hulp aangepakt worden. Als Zakenvriend dragen we bij aan minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven voor patiënten. Word ook Zakenvriend of doneer! Meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek? 

www.kwf.nl/zakenvriend

Onder het motto Hart voor de Zaak steunen we ook de Hartstichting. De Hartstichting zet zich in om harten gezond en sterk te houden. Het aantal hartpatiënten groeit en als we niets doen wordt het alleen maar meer. Wil je tips over hoe je hartgezond kunt leven? Of wil je net als ons doneren? Kijk op de site:

www.hartstichting.nl

Lokaal voelen we ons ook betrokken. We steunen diverse verenigingen.

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.