Werken bij

Werken bij Bots Bouwgroep

We zijn een familiebedrijf met korte lijnen. De deur bij de directie staat altijd open. Een no nonsens mentaliteit en we weten van aanpakken. Op zijn tijd wordt er een praatje en een grapje gemaakt. Jaarlijks hebben we een personeelsfeest, de traditionele bouwvakborrel en de jaarvergadering. De Personeelsvertegenwoordiging zorgt voor leuke uitjes. Voor alles wat er leeft, kun je ook bij hen terecht.

Spreekt je dit aan? Kijk dan snel bij onze vacatures! Welkom!

“ Personeel stimuleren, faciliteren, betrekken en de ruimte bieden voor vernieuwing is waar wij voor staan.”

Directie Bots Bouwgroep

Open sollicatie
Werken bij

“ We werken aan mooie projecten van het begin tot het eind. Kwaliteit staat voorop. Er is veel betrokkenheid en persoonlijk contact. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om door te groeien.”

Bart van der Burgt, timmerman

Leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf. Leerlingen van BBL-opleidingen en stagiaires zijn bij ons van harte welkom. Er is aanwas nodig in de bouw! De bouw is een mooi vak. De handen die het buiten maken zijn hier een belangrijk onderdeel van. Vakmensen die zien wat er gemaakt moet worden. Het werk is afwisselend. Je hebt resultaat van je werk. We werken samen met diverse opleidingsbedrijven zoals het Hub van Doorne college, BOS MTI, ROC en Bouwmensen.

Wil je proeven aan het bouwvak en ervaren hoe mooi dit vak is? Kom vrijblijvend een kop koffie drinken en samen bekijken we wat de mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn.

Werken bij

“Wat we vooral willen bereiken met het inzetten van stagiaires is dat de jeugd een beeld krijgt van de bouwwereld, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken voor hun toekomst. In een paar weken krijgen ze het vak niet onder de knie, maar van onze ervaren medewerkers krijgen ze een prima praktijkbasis mee. Laten proeven aan het bouwvak en laten zien hoe mooi dit vak is.”

Koen Bots

Werken bij

Social return

Social return is een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen moet volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Wij werken daar graag aan mee. Benieuwd of er voor jou ook mogelijkheden zijn bij ons? Stuur ons een bericht. We laten graag onze sociale kant zien.

Direct Solliciteren

Zoek je een leuke baan bij een innoverend bouwbedrijf? Pas jij in een werkomgeving waar kwaliteit, betrokkenheid, betrouwbaarheid, veiligheid, klanttevredenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Vul dan onderstaand formulier in!

* verplichte velden

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.