Over ons

Wie is Bots Bouwgroep?

We zijn een familiebedrijf, wat in 1973 door de 1e generatie is opgericht. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Liessel. Door de jaren heen zijn we gegroeid, uitgebreid, verhuisd en zijn bakens verzet. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Het karakter en de werkwijze zijn in stand en in ere gehouden. We zijn een totaalspeler geworden. We hebben alles in huis: van wens naar realisatie tot en met nazorg. Wij kunnen totaal ontzorgen op het gebied van bouwen. Dit doen we onder het motto: Bouwen doen we samen!

Over ons
Over ons

Wat is onze werkwijze?

Bent u een particuliere of een zakelijke klant? Gaat het om een klein of groot project? Voor ons maakt dit niet uit. Iedere klant waarderen we. Met iedere klant denken we mee. Dit doen we in iedere fase van de bouw, van begin tot het eind. Wat is uw wens? Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw verwachtingen? Samen krijgen we de antwoorden helder. We spelen in op actuele zaken en dragen oplossingen aan. We bewaken de planning, kwaliteit en het budget. Hierbij is zorgvuldig communiceren en goed samenwerken belangrijk om het proces goed te laten verlopen. U staat hierbij centraal. Voor ons is het bouwproject pas geslaagd als u tevreden bent. Hoe we dit bereiken? Door binnen de planning en het afgesproken budget de hoogste kwaliteit te maken.

Iedere klant verdient aandacht

Om ervoor te zorgen dat u de aandacht krijgt die u verdient, hebben we verschillende afdelingen met ieder eigen specialisten.

Bouwen

We hebben een brede focus. We zijn actief in meerdere segmenten: nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie, zorg, renovatie en onderhoud.

Lees hier meer

Over ons
Over ons

Wonen

We ontwikkelen woningbouwprojecten. Dit doen we voor onszelf en voor andere partijen. Hierbij maken we gebruik van ons eigen vastgoedadvies- en ontwerpbureau: More for You. Zij brengen het project tot leven. Hoe ze dit doen?

Kijk op: www.moreforyou.nl

Zodra een project gereed is voor de verkoop komt onze afdeling kopersbegeleiding in beeld. Zij nemen de kopers bij de hand en begeleiden hen door het gehele proces.

Lees hier meer

 

Service

De afdeling Service verzorgt de service werkzaamheden en het dagelijks onderhoud.

Lees hier meer

Over ons
Over ons

HBL Prefab

HBL Prefab is onze houtskeletbouw bedrijfstak. Hier worden prefab houtconstructies gemaakt zoals gevelelementen, dakelementen, aanbouwen, dakopbouwen, dakkapelen en bergingen. Alles kan op maat gemaakt en geleverd worden. Meer weten?

Kijk op: www.hblprefab.nl 

MVO

Wat houdt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor Bots in?

Lees hier meer

Certificering

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees hier meer

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.