Actueel

Geslaagde Dag van de Bouw

Zaterdag 18 juni 2022 was de 15e Dag van de Bouw.

In heel Nederland waren er bouwplaatsen opengesteld voor het publiek om te beleven hoe mooi de bouwsector is. Wij hebben tijdens deze dag de gelegenheid gegeven om een kijkje te nemen in de keuken van een groot bouwproject “de verbouwing van het gemeentehuis in Deurne’

Het gemeentehuis (Markt 1) wordt op het moment verbouwd naar een huis voor de samenleving: een vernieuwd, duurzaam gebouw met een nieuw gebruik. De verbouwing blijft passend bij de bestaande architectuur in de stijl van de Bossche school. Het gebouw wordt opener en transparanter, zodat het een verbindende functie vormt voor het centrumgebied.

Een thuis voor alle Deurnenaren
In het huis voor de samenleving komen inwoners, verenigingen, organisaties en de gemeente samen om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken. Het gebouw is dus niet alleen een gemeentehuis, maar ook een thuis voor andere maatschappelijke organisaties die samen het gebouw gebruiken. Ook de bibliotheek wordt hier gehuisvest. Alles gericht op een optimale dienstverlening richting de inwoners van Deurne. Een plek waar de inwoners graag en veel komen, een thuis voor alle Deurnenaren van jong tot oud.

Het was een geslaagde middag
Ondanks het warme weer hebben we meer dan 350 mensen mogen verwelkomen. Het Dr. Hub van Doorne College heeft leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd en laten zien dat niet ieder kind later arts en advocaat hoeft te worden. Het is oke om met je handen te werken en toffe dingen te bouwen. Wij kijken terug op een geslaagde middag.

Geslaagde Dag van de Bouw

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.