Nieuwbouw 17 woningen Straakven

Dit project omvat 17 starterswoningen welke in 3 bouwblokken uitgevoerd zijn. Achter deze woningen is een privé-parkeerterrein gesitueerd, waar voor elke woning een vaste parkeerplaats is gereserveerd.

Het project omvat 2 fases. De eerste fase is een rij van 9 woningen gelegen aan de Straakvense Bosdijk. In de tweede fase iseen blok van 5 woningen aan de Van Weerden Poelmanstraat en een blok van 3 woningen aan de Mongolfierstraat gebouwd.

 

Bij de indeling van de woningen is rekening gehouden met alle eisen van deze tijd. De woning heeft een ruime woonkamer en keuken met grote raampartijen op de begane grond. De verdieping voorziet in drie slaapkamers waarbij de masterbedroom extra veel ruimte biedt en een complete badkamer op de eerste verdieping. Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping die voor alle doeleinden geschikt is. Extra slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer aan u de voorkeur, tevens zijn hier de installaties en aansluiting voor de wasmachine gesitueerd. Alle woningen genieten van veel lichtinval en beschikken over een berging en vrije achterom op eigen terrein.

 

Bouwlocatie: Helmond
Architect(en): More For You
Overzicht