Eijkhof

"Wonen naar Wens"

 

De locatie Van Eijk aan de Hoofdstraat in Liessel krijgt eindelijk invulling! Bots Bouwgroep heeft het plan om op deze locatie vier twee-kappers en een vrijstaande woning te realiseren.

De locatie is nu nog in eigendom van Woningbouwvereniging Bergopwaarts. Bergopwaarts is voornemens om deze grond over te dragen aan Bots Bouwgroep.

Het plan
Bots Bouwgroep heeft in overleg met Woningbouwvereniging Bergopwaarts een conceptplan ontwikkeld genaamd Eijkhof, Wonen naar Wens. Het plan omvat het realiseren van vier twee-kapers met een vrij op naam prijs van € 192.000,00 en een vrijstaande woning in de vrije sector. De woningen worden gebouwd in het door haar inmiddels bewezen BlueLiving concept, wat garant staat voor een duurzame, snelle en kwalitatief hoogwaardig product van Bots Bouwgroep.  Er is gekozen voor een CPO-achtig concept, waardoor potentiële kopers zelf nog veel ruimte krijgen voor eigen inbreng zoals mogelijkheden voor uitbreidingen en afwerkingen. Het plan omvat niet alleen het realiseren van de bouw, maar ook de nodige infrastructuur en aankleding horen hierbij.

Start
De bestemmingsplanprocedure loopt, de verwachting is dat er na de bouwvak vakantie gestart kan worden met de bouw. 

 

Overzicht