De Hooghe Wedert

Het appartementencomplex De Hooghe Wedert ligt zeer centraal in het centrum van Valkenswaard. Bewoners van het complex staan midden in het leven. Elk appartement biedt woongenot op maat: alles om onze bewoners optimaal te faciliteren. 

De appartementen in De Hooghe Wedert variëren in opzet, ligging en formaat. Luxe, comfort en gebruiks-gemak gaan hand in hand met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Alleen het beste is goed genoeg. Bewoners van De Hooghe Wedert kunnen als vanzelfsprekend gebruik maken van hun eigen veilige parkeerplaats en berging in de parkeergarage onder het complex.

Hiernaast staat De Hooghe Wedert voor innovatie, duurzaamheid en gepersonaliseerd wooncomfort. Zij geeft hier vorm aan door het integreren van milieuvriendelijke elementen (bijvoorbeeld van groene sedum daken) in de woonomgeving. Door het gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van klimaatbeheersing is optimaal woongenot gegarandeerd. Informeer naar de mogelijkheden.

De Hooghe Wedert is klaar voor de toekomst: door implementatie van bijvoorbeeld Domotica systemen (optioneel) is levenslang woongenot voor elke bewoner gegarandeerd. Domotica staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Samen met u worden al uw specifieke wensen nog vóór de realisatie van uw appartement vertaald in een indelings- en installatieplan, zodat uw appartement klaar is voor de eisen van nu én de wensen van de toekomst.

De Hooghe Wedert: Woongenot met een hoofdletter ‘W’. De grens tussen binnen en buiten vervaagt door raampartijen van vloer tot plafond. Heerlijk comfortabel op uw prachtige terras, half overkapt en met ruimte voor uw hele familie, geniet u van een grandioos uitzicht over Valkenswaard. Ziet u het al voor u?

Bijna alles is mogelijk. U staat centraal.

De Hooghe Wedert: “Waar mensen en wensen samenkomen”

zie ook de website: www.dehooghewedert.nl 

Het project is begin 2018 opgeleverd.

Overzicht