Heuvelstraat te Deurne

Voor de locatie aan de Heuvelstraat te Deurne, waar nu de wasstraat is gevestigd en de aangrenzende woning, is een nieuwbouwproject ontwikkeld. Het plan omvat 15 woningen waaronder 11 patiowoningen en 4 geschakelde woningen. Het plangebied wordt ontsloten vanaf de Heuvelstraat waarbij de geschakelde woningen direct aan de Heuvelstraat grenzen en de patiowoningen aan een nieuw te realiseren hof worden gesitueerd. Het hofje wordt voorzien van voldoende parkeerplaatsen en beschikt over diverse groenvoorzieningen. 

De geschakelde woning bestaat uit drie bouwlagen. De woning heeft een ruime woonkamer en leefkeuken op de begane grond. De verdieping voorziet in drie slaapkamers waarbij de masterbedroom extra veel ruimte biedt. Tevens wordt de eerste verdieping voorzien van een complete doucheruimte. Via een vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt die voor vele doeleinde geschikt is. De achtertuin met berging complementeren het geheel. Er worden diverse opties aangeboden zoals een uitbouw of indelingswijzigingen. Hierdoor kan iedere bewoner zijn eigen wensen realiseren.

De patiowoningen zijn voorzien van een sfeervolle woonkamer met aansluitend de keuken. Door middel van een grote schuifpui, welke voor veel lichtinval zorgt, is er een directe verbinding met de patio.
Er zijn 2 type patiowoningen:
Type A:
De entree van de patiowoning biedt toegang tot de woonkamer. Verder beschikt deze in de basis over een zeer riante slaapkamer met aangrenzende doucheruimte, separaat toilet, een tweede slaapkamer, techniekruimte en een berging die zowel van binnen als
buiten te betreden is.
Type B :
De entree biedt toegang tot de woonkamer. Deze woning is voorzien van een zeer riante masterbedroom, ruime tweede slaapkamer, praktische doucheruimte, separaat toilet, ruime techniekruimte en een separate buitenberging. Voor beide type woningen zijn diverse indelingen uitgewerkt, zodat op deze manier iedere toekomstige bewoner de gewenste indeling toe kan passen.

Verkoop

De woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.

 

 

Overzicht