Wonen

BouwGarant

Wat is BouwGarant en wat betekent dit voor u?

BouwGarant is een van de grotere keurmerken in de Nederlandse bouwsector. Het doel van BouwGarant is zekerheid bieden wanneer je gaat bouwen.

Wat bevat een BouwGarant-keurmerk

Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Dit keurmerk is niet voor ieder bouwbedrijf. Voordat bouwbedrijven zich kunnen aansluiten, worden zij eerst getoetst. Mooie projecten opleveren is hierbij niet genoeg. De juiste diploma’s, ervaring, verzekeringen en certificeringen zijn benodigd, verder zijn er eisen voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Natuurlijk beschikt onze organisatie over deze aspecten en mogen wij met trots zeggen dat wij voorzien zijn van het BouwGarant keurmerk. Overigens worden de aangesloten bedrijven regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie, zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Garantie

Naast een keurmerk is het ook mogelijk om een garantie van BouwGarant af te sluiten. Hierbij is de keuze voor een nieuwbouwgarantie, een verbouwgarantie en een energieprestatiegarantie. Voor ieder project is er een gepaste garantie die u kunt afsluiten. Voor meer informatie over de garantie, kijk op de site van BouwGarant. Hier zijn ook diverse tips te vinden. Tevens kan BouwGarant ook een opleverkeuring verzorgen.

Bij problemen

De meeste klachten en problemen bij een bouwproject ontstaan door miscommunicatie en verkeerde verwachtingen. Maak duidelijke afspraken met de aannemer van jouw project. Vanuit ons als BouwGarant-aannemer kun je een duidelijke offerte verwachten, bij vragen zijn wij altijd beschikbaar en is er de mogelijkheid om gezamenlijk het probleem op te lossen. Stel dat je er niet uitkomt met een probleem dan is het mogelijk dat BouwGarant gaat bemiddelen om het conflict op te lossen.

Dus met een BouwGarant-aannemer weet je dat je met een professionele aannemer te maken heeft.

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.