Over ons

Bots Bouwgroep is een bouwbedrijf, welke in 1973 opgericht is.

De oorsprong lag in een klein familiebedrijf ontstaan in Liessel, wat sterk regionaal opereerde en zich bezighield met kleinere werken. De particuliere en agrarische markt vormden toen de belangrijkste opdrachtgevers. Door de jaren heen werden bakens verzet, nieuwe marktsegmenten aan het bedrijf toegevoegd en werkgebieden sterk verruimd. Naast de particuliere markt werden de utiliteitsmarkt, de woningbouw, de renovatie en het groot onderhoud toegevoegd aan onze marktsegmenten. Ook werd er gestart met projectontwikkeling voor eigen rekening en risico.

2002: overname Bouwbedrijf Van Breugel uit Valkenswaard.
Hiermee is Bots Bouwgroep Valkenswaard B.V. ontstaan. Een vestiging in Valkenswaard, welke thuis is in alle segmenten van de bouw.

2009: oprichting Houtbouw Liessel B.V. 
Houtbouw Liessel is een bedrijf wat gespecialiseerd is in houtskeletbouw, prefab elementen en units. 

2010: overname Coopmans Lutters Bouw B.V.
Coopmans Lutters is gespecialiseerd in bouwservice, groot onderhoud, renovatie, verbouw en dagelijks onderhoud. Tevens verzorgen zij de 24 uurs service.

2012: verhuizing Bots Bouwgroep Liessel B.V. naar Deurne.

2013: eigenaar geworden van More For You B.V.

More For You is gevestigd in Barneveld en houdt zich bezig met de initiatieffase van de bouw.  Zij verzorgt het hele ontwikkeltraject, van marktonderzoek, via conceptontwikkeling en ontwerp tot realisatie.

2020: uitbreiding bedrijfshal en kantoorgebouw te Deurne. Verhuizing van locaties Valkenswaard en Barneveld naar Deurne. Waardoor nu alles op 1 locatie gehuisvest is. Naamswijziging Houtbouw Liessel B.V. naar HBL Prefab B.V. 

Bots Bouwgroep is nog steeds een familiebedrijf, inmiddels met de derde generatie. Door alle ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt, zijn we een totaalspeler geworden. Alles onder één dak. Van wens naar realisatie tot en met nazorg!