Uitbreiding

Het bedrijfspand aan de Dragonder te Valkenswaard is per 1 december 2019 verkocht. Eind oktober zijn we gestart met de uitbreiding van ons kantoor te Deurne.

 

Wegens de positieve ontwikkelingen van ons bedrijf is er besloten om het bedrijfspand te Valkenswaard te verkopen. Een gedeelte van de productie van Houtbouw Liessel was reeds op een andere locatie gehuisvest, omdat het pand aan de Dragonder te klein was geworden. De productie is nu op een tijdelijke locatie aan De Vest (bereikbaar via Nuweleind) gevestigd. Hier is extra ruimte gehuurd, dus zij kunnen voorlopig goed vooruit.

De werf aan de Derpsestraat te Deurne heeft een andere bestemming gekregen, hier gaat een woningbouwproject gerealiseerd worden. De werf is opgeschoond en naar onze werf aan de Energiestraat te Deurne verhuisd. 

Aan de Energiestraat te Deurne hadden we reeds twee bedrijfspanden: kantoorpand en productielocatie. Onlangs hebben we hier extra grond aan kunnen kopen. Hierdoor is het mogelijk geworden om het kantoorpand uit te breiden en een extra productielocatie te bouwen.

Medio januari 2020 is de uitbreiding van het kantoor gereed en is het personeel van Bots Bouwgroep compleet in Deurne gehuisvest. Hierdoor worden de lijnen nog korter, wat de samenwerking en kwaliteit bevordert. Hierdoor kunnen we ons als bedrijf verder blijven ontwikkelen.

Aan de bouwplannen voor de nieuwe productielocatie wordt volop gewerkt. We hopen hier snel vergunning voor te hebben, zodat we met de bouw kunnen starten en iedereen in Deurne gehuisvest is.

Wij zijn verheugd met deze positieve ontwikkelingen en doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat onze relaties hier geen hinder van ondervinden.

 

Het correspondentieadres voor alle bedrijven en locaties is: Energiestraat 21, 5753 RN  Deurne.