Woon Heerlijk Hazenwinkel

Helmond

Loop of fiets vanuit het hart van Brandevoort richting de Buitens. Ontdek tussen de deelgebieden Stepekolk en Liverdonk het nieuwe deelgebied Hazenwinkel. Ervaar onderweg de overgang van de stedelijke bebouwing naar het cultuurhistorische landschap van ’t Broek. De met trap- of tuitgevels witgeschilderde huizen, hier en daar afgewisseld met een paar rode woningen, zorgen voor een idyllisch plaatje.

Met alle voorzieningen dichtbij, omringd door veel groen en met genoeg ruimte om te spelen, te fietsen en te wandelen is het gezellig wonen in deze ‘Bourgondische’ wijk. Men ontmoet elkaar op één van de vele pleintjes of onder de leilinden die langs de brede lanen staan. Met uitzicht op het open landschap is het heerlijk wonen en leven in een dorps en landelijk woonmilieu!

Het plan

Door het overweldigende succes van Woon Heerlijk Hazenwinkel I is hiervan de volgende fase nu ook in verkoop: Woon Heerlijk Hazenwinkel II ! De maar liefst 68 nieuwe woningen komen aan de Engelbrechthoek, Heelwardhoek, Vinkhoek, Ermgardhoek, Daamhoek, Hubrechthoek en Goderthoek te liggen. De woningen zijn gasloos, voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. 

Voor meer informatie zie de website van Hazenwinkel.

Verkoop

Er zijn nog enkele woningen te koop. Voor meer informatie over de verkoop zie de site van Hazenwinkel.

 

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.