Actueel

Dag van de Bouw: Kom kijken naar de verbouwing van het gemeentehuis!

Zaterdag 18 juni 2022 wordt de 15e Dag van de Bouw georganiseerd.

In heel Nederland zijn dan bouwplaatsen opengesteld voor het publiek om te beleven hoe mooi de bouwsector is. Bots Bouwgroep geeft u tijdens deze dag de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van een groot bouwproject “de verbouwing van het gemeentehuis in Deurne’

Het gemeentehuis (Markt 1) wordt op het moment verbouwd naar een huis voor de samenleving: een vernieuwd, duurzaam gebouw met een nieuw gebruik. De verbouwing blijft passend bij de bestaande architectuur in de stijl van de Bossche school. Het gebouw wordt opener en transparanter, zodat het een verbindende functie vormt voor het centrumgebied.

Een thuis voor alle Deurnenaren
In het huis voor de samenleving komen inwoners, verenigingen, organisaties en de gemeente samen om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken. Het gebouw is dus niet alleen een gemeentehuis, maar ook een thuis voor andere maatschappelijke organisaties die samen het gebouw gebruiken. Ook de bibliotheek wordt hier gehuisvest. Alles gericht op een optimale dienstverlening richting de inwoners van Deurne. Een plek waar de inwoners graag en veel komen, een thuis voor alle Deurnenaren van jong tot oud.

De deuren staan open…
Bent u benieuwd naar hoe het gemeentehuis er nu van binnen uitziet? Kom een kijkje nemen! Iedereen is welkom. Tijdens de kermis van Deurne is de bouwplaats op 18 juni open van 12:00 tot 16:00 uur. Het Dr. Hub van Doorne College draagt ook een steentje bij en organiseren leuke activiteiten voor jongeren om kennis te maken met de bouw. 

Dag van de Bouw: Kom kijken naar de verbouwing van het gemeentehuis!

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.